Modele xoomy a imprimer

Nous hebben de Xoomy gekocht voor de elfde verjaardag van onze dochter. Eigenlijk twijfelden wij er aan of het een goed cadeau Zou zijn en niet te kinderachtig, de Xoomy is namelijk voor kinderen vanaf 7 jaar…. Nous hebben de Xoomy toch gekocht en het was een Schot in de Roos. Onze dochter est er al Uren Zoet me geweest. Ze maakt Tekeningen porte Allerlei titré te combineren en ze kan Haar creativiteit er volledig dans Kwijt. Nous Raden het iedereen aan die een genre heeft Die van images dans tekenen Houdt! Beste JMMT, de Sjablonen kunnen inderdaad voor de verschillende Xoomy gebruikt worden. Groeten, Mirte van bol.com beste Yasmin62, de dimensions van de blaadjes zijn 10×10 cm en er zijn geen blaadjes met Die dimensions voor de Xoomy verder bij te bestellen. Gewoon impression papier kan op Maat gesneden worden en gebruikt worden als papier voor de Xoomy. Groeten bol.com gekocht voor mijn Dochters 6e verjaardag. Ze Ging meteen enthousiast tekenen. Leuke Afbeeldingen. Ik heb getwijfeld tussen de Grote en Kleine Xoomy, deze vindt ik parfait.

Eventueel Kun je zelf stadhuizen bijmaken met de l`ordinateur en printbare doorzichtige vellen zijn de Sjablonen van de Xoomy tekentafel Ook te gebruiken bij de Xoomy compact en andersom? Ik ben erg tevreden over dit produit. De lampe werkt goed (dit dans tegenstelling van een projecteur van Hello Kitty Die mijn dochter Ooit gehad heeft). Er zitten genoeg Sjablonen bij OM coursiers weer verschillende Tekeningen te maken. Het maken van strips, zoals in het voorbeeld zie ik mijn kinderen (9 en bijna 7) nog niet doen. Jammer dat je niet Losse Sjablonen kunt krijgen. Hallo Tekeningen wel Foto onder voorbehoud gr van der Ven speelgoed BV de Sjablonen compact (ronde cirkels) passagers ook in de Grote en visa versa. Kan je er ook je eigen foto en Tekeningen onder interactie OM over te trekken? Zo nee, Wat moet en waar Kan ik iets kopen waarbij dat wel kan. Beste WBoxen, de projectorplaatjes zijn inderdaad Kleiner Dan Die van de normale Xoomy, toch kunnen ze gebruikt worden alleen bedekt het niet volledig. Porte het in en uitzoomen van de Lens kan je Hem dus wel gebruiken. Groeten bol.com mijn dochter van ZES jaar est er erg tevreden me, degelijk materiaal en veel titré OM over te kunnen trekken.

De lampe kan op verschillende Standen worden gezet het je zelf de winkelcentra Maat kunt kiezen. De bijgeleverde images dans kleurplaten Kun je voor gebruik mooi een aantal Keren kopieren. de originelen bewaar heyma het er Altijd weer aangevuld kan worden. Wordt valablement zonder batterijen erg leuke Mini-projecteur, praktisch ook om me op reis te nemen. Eenvoudig in gebruik, ook voor jongere kinderen (vanaf 5) erg handig OM goed te oefenen bij het trekken van Lijnen (OOG-handcoordinatie). Alles kan in het koffertje, je kunt er ook zelf bijvoorbeeld potloodjes in doen, Het je na het images dans tekenen ook meteen kleurtjes bij Je hebt. Mijn nichtje vond het een enorm Leuk cadeautje. Ik ben echter wel van mening dat er weinig Ruimte onderin is voor de Kleine papiertje en Dan nog eventueel Ten fr/of potloden. Verder een Top aankoop!.

Les commentaires sont fermés.